O vojnom liferantu

OTKUP STARIH PREDMETA

Od sada u mnoštvu ponuda možete svoje vredne antikvitete ponuditi nama – digitalnoj antikvarnici Vojni Liferant. S obizorom, da je područje u kome živimo bogato velikim istorijskim događajima – ratovima, čestim promenama ideologija i državnih oblika u kojima smo živeli, otud  i mnogo predmeta za koje sigurno možemo reći da poseduju istorijsku i materijalnu vrednost.

Naše cilj u ovom poslovanju je da sakupimo zavidan broj antikviteta kako bi smo napravili sopstveni fundus dragocenih istorijskih predmeta i očuvali ih od propadanja u našem Muzeju.

PROCES UTVRĐIVANJA VREDNOSTI VAŠIH PREDMETA – PROCENA

Ukoliko ste doneli odluku da Vaš predmet ponudite nama na OTKUP, najpre moramo izvršiti objektivnu PROCENU vrednosti i stanje Vaših predmeta, slanjem fotografija sa dimenzijama i opisom predmeta.

Naša namera je da najpre utvrdimo poreklo i originalnost predmeta, kao i njegovu ispravnost kako bi smo Vam ponudili najrealniju cenu za Vaše predmete. Mi želimo obostrano zadovoljstvo kako bi smo dugotrajno i uspešno sarađivali.

U prilog tome govori veliki broj pasioniranih kolekcionara koji su svoje dragocenosti poverili nama na čuvanje. Mi sarađujemo sa velikim brojem stručnjaka iz različitih oblasti tako da preko nas možete dobiti BESPLATNU PROCENU vrednosti i savete za umetničke slike, antiku, numizmatiku, filateliju, stilski nameštaj, satove, uniforme, ordenje, staro oružje i stare knjige…

KEŠ PONUDA ZA VAŠ PREDMET

Trudimo se da u najkraćem mogućem roku odgovorimo Vašim zahtevima, ukoliko niste u mogućnosti da nam slikate predmet i pošaljete fotografije, spremni smo da u najkraćem roku – po dogovoru zakažemo sastanak i razgledanje predmeta.

Nakon dogovora plaćanje vršimo na licu mesta po dogovoru – ISPLATA ODMAH.

Sigurni smo da će te biti zadovoljni našom KEŠ PONUDOM za Vaše predmete.

Pored procene možemo ponuditi i uslugu restauracije određenih predmeta.

S poštovanjem Vojni Liferant.

Korpa